Wie had dit gedacht! – Bart De Ridder, Warehouse Lead Ambior

Soms moet je de keuze durven maken voor een nieuwe carriersprong en dan begint de zoektocht weer. Nog voor het openen van de vacature, Warehouse Lead, had Unique mij al warm gemaakt om te werken bij Ambior.

Maar iedere keer werd er medegedeeld dat de zoektocht naar de geschikte kandidaat was uitgesteld. Gedurende deze periode was het voor mij nog niet gelukt de juiste match te vinden. Een job wil je voor een lange tijd uitoefenen dus een goede match is daarom belangrijk. Na een lange periode van stilte kwam er dan toch de uitnodiging voor een gesprek bij Ambior.

De sollicitatie was van start gegaan. Al meteen voelde het gesprek super goed aan, als thuis komen van lang weg geweest. En dan denk je … wie had dit gedacht! Na zo’n lange periode van wachten paste het plaatje opeens zo goed.

De uitdaging die we zochten!

Al meteen stond ik voor een grote uitdaging. Een opleidingsplan uitwerken over de verschillende isolatie-sites heen:
• WMS opleiding in Val-De-Reuil
• Nodige flows en oplossingen uitwerken
• Inrichting en veiligheid mee bekijken en helpen uitwerken.
Iedere taak die voorgelegd wordt is een uitdaging op zich! Al gaat niet alles onmiddellijk van een leien dakje, het blijft een boeiend leerproces.

Dank!

Iedere collega die ik leer kennen in de SOPREMA-familie is top. Steeds ontmoet ik sociale en gemotiveerde mensen. Leidinggevenden met heel wat ervaring waar veel van bijgeleerd kan worden. Dank om mij te accepteren tot deze familie. Ik kijk alvast uit naar een toekomst binnen Ambior.

De Ridder Bart
Warehouse Lead
Soprema, Ambior site Tongeren