Ontdek de job van uw toekomst op de Ambior Jobdag!

De gloednieuwe fabriek in Tongeren, Ambior, opent bijna haar deuren. De site en het gedreven team worden helemaal voorbereid voor de grote opening, begin 2020. Dan kan hun Ambior-carrière écht van start gaan. Bent u even gedreven én enthousiast om dit team te versterken? Lees dan zeker verder. We zoeken niet enkel ervaren collega’s, maar ook pas afgestudeerden zijn welkom.

Omdat echt talent niet zomaar uit de lucht komt vallen, organiseert SOPREMA de Ambior Jobdag. Op dinsdag 17 september 2019 ontvangen we alle kandidaten, geïnteresseerden en enthousiastelingen. Hier leren we elkaar beter kennen op (wie weet) jouw toekomstige werkplek! Je bent alvast van harte welkom!

De Ambior Jobdag? Dat zijn twee vliegen in één klap. Toekomstige werknemers krijgen er de kans om de site van dichtbij te ontdekken, maar ook om een praatje te slaan met de mensen die al tot de SOPREMA-familie behoren. Zo leren de kandidaten het bedrijf echt goed kennen, en andersom. En omdat we weten dat niet enkel de liefde van de man, maar ook van gemotiveerd personeel door de maag gaat, voorzien we lekkere hapjes en bruisende drankjes om het écht gezellig te maken.

Staat u al te popelen om echte Ambior-ambassadeur te worden? Registreer via onze collega Elien Reweghs, ereweghs@soprema.be en kom zeker een kijkje nemen op Ambior tijdens de jobdag! Inschrijven voor dit evenement is verplicht!

Wij ontvangen u graag tussen 16u en 19u op onderstaand adres: Ambior site, Mammoetstraat 1 te Tongeren.