Bezoek XPS-fabriek Tarragona – Helene Ramos Logistics Manager

Net als voor de rest van het Ambior-team, is het verkrijgen van de knowhow en best practices van de XPS-fabriek in Tarragona een essentieel onderdeel van mijn training.

De XPS-fabriek in Tarragona is misschien wel een van de meest ervaren in Europa. Hun bereidheid om hun kennis te delen, heeft de fabriek tot een trainingscentrum en ontmoetingspunt gemaakt voor alles wat met XPS te maken heeft. Ze hebben geholpen bij het opzetten van verschillende fabrieken in Europa en in het buitenland. Onze operators zijn hier nu een paar maanden aan het trainen. Wanneer het in januari 2020 tijd is om de sleutel van onze eigen productielijn om te draaien, staat het Tarragona-team aan onze zijde, in Tongeren, om het Ambior-team te helpen dat zij hebben geholpen met de training.

Ze werken soepel en hun kennis is indrukwekkend. Het is ook duidelijk dat ze veel ervaring hebben in het trainen van andere teams, maar wat een blijvende indruk op mij maakte, was de warmte van de mensen. Naar ons toe maar ook naar elkaar toe. Van productie tot logistiek, van kwaliteit tot klantenservice, de communicatielijnen waren open en eerlijk. Het voelt echt als een familie en ik voelde me meteen thuis.