Het Ambior-Team

Ontmoet onze Ambior ambassadeurs en wie weet ook jouw toekomstige collega’s.

Wil jij de Ambior-site mee uitbouwen tot dé kennishub voor isolatie? Heb jij de drive om via intensieve training een topprofessional te worden? Reageer dan nu via een van onze vacatures!

Naar je werk in 1..2..3..?

Solliciteer nu & kom naar het Ambior Jobcafé!

Op café een praatje maken met vrienden of een date scoren kan altijd. Maar op dezelfde manier een topjob aan de haak slaan? Klinkt nog beter! Wil je graag dichtbij huis werken bij Ambior, op de gloednieuwe site in Tongeren ? Kom dan in een gezellige setting een pint drinken en laten we elkaar wat beter leren kennen.

Bovendien maak je nog eens kans op een skydive: een win-win?

Heb je een technische opleiding achter de rug en wil je aan de slag als operator of technieker? Dan slaan we heel graag een leuke babbel in het Jobcafé.

Wanneer?
16 mei 2019 van 16u tot 21 u

Waar?
La Finesse
Maastrichtersteenweg 376
3700 Tongeren

Tot dan! Vergeet zeker je CV en motivatiebrief niet 😉

Voor 16 mei is het ook al mogelijk om te solliciteren!

Onze vacatures

Ambior site, Tongeren

Logistiek bediende

Meer info
Ambior site, Tongeren

Mecanicien vol continu

Als Onderhoudstechnieker is het jouw verantwoordelijkheid om het productieproces in een gloednieuwe productieomgeving draaiende te houden door het efficiënt onderhouden van de productiemachines.

Meer info
Ambior site, Tongeren

Open sollicitatie

Versterk de Ambior-familie! Ambior groeit en heeft nood aan bijkomend talent. Vertel ons wie je bent, wat je kan en wat je wil. Wie weet tot binnenkort?

Meer info
Ambior site, Tongeren

Operatoren vol continu

Ben jij polyvalent in te schakelen op diverse installaties in ons productieproces?

Meer info

DE BLIK OP DE TOEKOMST, MET EEN KNIPOOG NAAR AMBIORIX

We bouwen de komende drie tot vijf jaar aan een hoogtechnologische isolatiefabriek en een centraal distributiecentrum op de nieuwe Ambior-site in Tongeren. Met die forse investering van 50 tot 60 miljoen euro maken we een reuzesprong richting duurzame ontwikkeling!

NIEUWE UITVALSBASIS, GROTE AMBITIES

Met de Ambior-site hebben we er een nieuwe, performante uitvalsbasis bij. Ambior verwijst zowel naar ambitie en ambiance, als naar het bekende Tongerse stamhoofd Ambiorix. De speelse ‘m’ in het logo is een knipoog naar de mammoet van het SOPREMA -logo. Toch wil Ambior niet in het verleden blijven hangen. Het is net onze missie om hét referentiepunt en de innovatieve kennishub te worden voor isolatie in België en daarbuiten.

MAMMOET MET KLEINE VOETAFDRUK

Met een fabriek en distributiecentrum zal Ambior XPS-isolatie produceren en leveren aan klanten binnen Noordwest-Europa. XPS is een innovatief alternatief voor klassieke isolatie en kent meer en meer succes bij plaatsers, voorschrijvers en bouwprofessionals. Dit isolatiemateriaal heeft dan ook belangrijke voordelen:

  • XPS is breed inzetbaar als isolatie van (funderings)muren, vloeren, daken, gevels, parkings en parkeerdaken.
  • De goed isolerende platen zijn druk- en maatvast, vochtbestendig en 100% recycleerbaar.
  • In het productieproces en de productieplant streven we naar een zo klein mogelijke ecologische afdruk, met zero waste en een minimale CO2-impact.
CO-CREATIE ALS FILOSOFIE

Ambior levert zo’n 150 arbeidsplaatsen op, waarbij de werknemers hun fabriek van in het begin mee opbouwen en aan co-creatie doen. Zo blijft Ambior trouw aan de SOPREMA-filosofie waarbij werknemers graag komen werken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Een groot samenhorigheidsgevoel en de ambitie om producten en diensten op topniveau te brengen, zullen bijdragen aan het succes van de site.