The
Peak
Program

By Soprema

SOPREMA gelooft in een sterke omkadering van de talenten, vaardigheden, kennis en toewijding van zijn team. We investeren dan ook volop in onze medewerkers. Dankzij het PEAK Program krijgen ze een unieke opleiding én een ‘once in a lifetime’-opportuniteit.

Het PEAK Program is een intensief opleidings- en ervaringstraject met vier ‘base camps’.

  • Base camp 1 (2018-2019): Dankzij een doorgedreven training in Spanje en/of Frankrijk worden de deelnemers superprofessionals in hun functie
  • Base camp 2 (2019-2020): Met de opgedane kennis helpen ze de state-of-the-art Ambior-plant vanaf het begin mee opbouwen
  • Base camp 3 (2020-2021): Via ‘Lean Management’ zorgen ze voor een efficiënte organisatie en een constante kwaliteit
  • Base camp 4 (2021-2022): De beloning voor het harde werk: onze medewerkers ontvangen het PEAK Program Certificaat én een expeditie-ticket naar de Mount Everest!

Onze vacatures

Ambior site, Tongeren

Mecanicien

Als Onderhoudstechnieker is het jouw verantwoordelijkheid om het productieproces in een gloednieuwe productieomgeving draaiende te houden door het efficiënt onderhouden van de productiemachines.

Meer info
Ambior site, Tongeren

Open sollicitatie

Versterk de Ambior-familie! Ambior groeit en heeft nood aan bijkomend talent. Vertel ons wie je bent, wat je kan en wat je wil. Wie weet tot binnenkort?

Meer info
Hired
Ambior site, Tongeren

Plant Manager

Ben jij die people manager die een gloednieuwe productiesite kan opzetten en daarvoor performante processen en procedures weet uit te werken?

Hired
Ambior site, Tongeren

Production Manager

Ken jij alles van technical management en weet je hoe je de supervisie en controle op je neemt van een gloednieuwe productielijn?

Hired
Ambior site, Tongeren

Maintenance Manager

Heb jij de communicatieve skills om je onderhoudsteam te plannen en te leiden en optimaliseer je steeds proactief de operationele werking?

Ambior site, Tongeren

Production Teamleaders

Weet jij hoe je productieprocessen optimaal organiseert en controleert, en technische beschikbaarheid, grondstoffen en packaging opvolgt?

Meer info
Ambior site, Tongeren

Polyvalente Operatoren

Ben jij polyvalent in te schakelen op diverse installaties in ons productieproces en ben jij inzetbaar als rechterhand van de Production Teamleader?

Meer info

DE BLIK OP DE TOEKOMST, MET EEN KNIPOOG NAAR AMBIORIX

We bouwen de komende drie tot vijf jaar aan een hoogtechnologische isolatiefabriek en een centraal distributiecentrum op de nieuwe Ambior-site in Tongeren. Met die forse investering van 50 tot 60 miljoen euro maken we een reuzesprong richting duurzame ontwikkeling!

NIEUWE UITVALSBASIS, GROTE AMBITIES

Met de Ambior-site hebben we er een nieuwe, performante uitvalsbasis bij. Ambior verwijst zowel naar ambitie en ambiance, als naar het bekende Tongerse stamhoofd Ambiorix. De speelse ‘m’ in het logo is een knipoog naar de mammoet van het SOPREMA -logo. Toch wil Ambior niet in het verleden blijven hangen. Het is net onze missie om hét referentiepunt en de innovatieve kennishub te worden voor isolatie in België en daarbuiten.

MAMMOET MET KLEINE VOETAFDRUK

Met een fabriek en distributiecentrum zal Ambior XPS-isolatie produceren en leveren aan klanten binnen Noordwest-Europa. XPS is een innovatief alternatief voor klassieke isolatie en kent meer en meer succes bij plaatsers, voorschrijvers en bouwprofessionals. Dit isolatiemateriaal heeft dan ook belangrijke voordelen:

  • XPS is breed inzetbaar als isolatie van (funderings)muren, vloeren, daken, gevels, parkings en parkeerdaken.
  • De goed isolerende platen zijn druk- en maatvast, vochtbestendig en 100% recycleerbaar.
  • In het productieproces en de productieplant streven we naar een zo klein mogelijke ecologische afdruk, met zero waste en een minimale CO2-impact.
CO-CREATIE ALS FILOSOFIE

Ambior levert zo’n 150 arbeidsplaatsen op, waarbij de werknemers hun fabriek van in het begin mee opbouwen en aan co-creatie doen. Zo blijft Ambior trouw aan de SOPREMA-filosofie waarbij werknemers graag komen werken en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Een groot samenhorigheidsgevoel en de ambitie om producten en diensten op topniveau te brengen, zullen bijdragen aan het succes van de site.